marți, 27 mai 2008

Ce este moda?!

Ca de inceput asa trebuie sa spunem ca una din "definitii" ar suna cam asa: Moda este o reactie fireasca impotriva tocirii atentiei prin obisnuinta. Ok... este ok...

insa... trebuie sa amintim si ca : Moda nu este nimic altceva decat o epidemie bine dirijata. Din pacate daca ar fi fost bine dirijata nu am intalni tot felul de specimene penibile care cred ca orice obiect "la moda" se potriveste cu un alt obiect tot "la moda evident".

Este dragut sa te imbraci "colorat" in CONTRAST dar nu.... sa mergi pe strada... (let's create someone) cu o poseta galbena lucioasa(gucci[daca "este" bani] sau de la confiscate sau second hand[daca nu "este" bani]... in picioare balerini de piele intoarsa negrii [sau oricare alta culoare....nu cumva sa se potiveasca cu geanta...fereasca Dumnezeu...FEREASCA DE MAI RAU]... bluza cu sclipici maro [sau cu paiete...cusaturi "trendi" si alte chestii "fashion" care acum sunt la moda].......pantaloni albastri [eventual de alta culoare dar sa fie din blug din ala care sa aiba si "diamante" ori pietre swarovski [daca "este" bani] sau dam cu pixul ori marcarul [daca nu "este" bani, este un pret mic pentru a fi la moda!].... un maieut peste toate cele roz [sau alta culoare gen portocaliu fosforat......].... si o ersarfa rosie [mai bine o franghie si un pom prin preajma.....:-" ]... a da si sa nu uitam margale la gat accesoriul perfect fara de care ochelarii de soare [cu pietre sau nu] sa se potriveasca.

Inainte sa iasa din casa oare ele nu se uita in oglinda? [one of them asks: ce e aia o oglinda?]
Mai dragut este cand o persoana este EXAGERAT de plinuta si se imbraca EXAGERAT de stramt.... nu inteleg ce e in capul lor [ "ma face mai slaba"....PE DRACU, asta s-o crezi tu]... nu e deloc placut sa vezi colaci sau mai grav sa o vezi cand se apleaca.... nu numai ca se vede o chestie care daca te uiti mai adanc pare a fi o padure tropicala intunecata... dar iti da si o senzatie de ... WTF?!

E asa de trist....

Oare cand ies din casa domnisoarele "la moda" ele se uita cum s-au "bidinit"? Oare se uita sa vada fardul ala care nu se potriveste cu nimic?... buzele imbibate de gloss cat sa curga prin parti... dar hei... ele "este" FASHION! cine suntem noi sa comentam.....[make the" botox" larger] hai sa dam si cu niste zahar tos pe buze! :D sa fim "swite"

te mai intrebi de ce vezi pe strada ca toate fetele decente au prieten... se tin cu un baiat de mana... iar toate parapantele astea stau singure sau cu alte specimene de genul lor.... nu va intrebati totul este logic :D

o alta definitie a modei intalnita este: moda = o forma de uratenie atat de intolerabila, incat trebuie sa o schimbam la fiecare sase luni. (mai bine va faceti un control in perioadele astea).


Daca mi-as pune mintea as scrie o carte pe tema asta insa nu vreau sa va plictisesc....


3 comentarii:

Anonim spunea...

toate sunt demodate!!!!!!!! eu sunt cea mai trendi ca am cravata cu nod mumos facut de Mirela:D:D

Anonim spunea...

maine-poimaine vei scrie si despre mmine....asa ca nu voi comenta:))>...ai cel mai frumos blog..:))hahah..glumesc...ma rog...daca e sa stam dupa moda nu vom ajunge nicaieri decat la stadiul de cobai a tuturor designerilor dementi din lumea asta...Nu Modei!...dar///stilul tre sa ti`l creezi solo beibii:))...cam asta ar fi ce am de zis..super poveste am scris...sa nu uitam.."sandalutze galbene cu barete portocalii, poseta roz bombon , tricou verde, o bluza brown, si si pantalonii negrii"..:))ROGVAIV POWER :))

Anonim spunea...

al tututor*****...super analfabeta sunt shh...nu spune nimanui :))